Через ремонт дорожнього покриття у Києві частково обмежили рух транспорту

10:40  |  14.09.2022
Київська Венеція: топ-5 цікавих фактів про Гідропарк

Столичні дорожники розпочали оновлення покриття на кількох вулицях міста. 

Джерело: КК «Київавтодор».

Так, роботи вже тривають на Чоколівському бульварі, де від Севастопольської площі до вулиці Уманської облаштовують покриття проїжджої частини. Рух цією ділянкою частково обмежено до 30 вересня. 

Оновлюють тротуар і на вулиці Гната Юри – на ділянці від будинку № 7 до вулиці Петра Курінного. Прохід пішоходів у зоні робіт обмежено. Благоустрій території планують закінчити до 7 жовтня.

Сьогодні, 14 вересня, дорожники розпочнуть оновлення вулиці Ірпінської на ділянці між будинками № 5 та № 76. Ремонтуватимуть і тротуари. Рух обмежать. Роботи на проїжджій частині мають закінчити до 31 жовтня, а на пішохідних доріжках – до 7 листопада.

Із 14 вересня також облаштовуватимуть покриття і тротуари на вулиці Спаській – на ділянці від вулиці Межигірської до вулиці Почайнинської. Рух під час ремонту частково обмежать, а роботи планують закінчити до 28 жовтня.

Із 15 вересня до 30 вересня мають відремонтувати тротуар на вулиці Сімферопольській – від вулиці Заслонова до вулиці Чубинського. Прохід пішоходів буде тимчасово організовано на одній стороні.

Окрім цього, з 15 вересня оновлюватимуть тротуар і на вулиці Тростянецькій – від вулиці Санаторної до вулиці Севастопольської. До 30 вересня прохід пішоходів у зоні виконання робіт на вулиці Тростянецькій буде обмежено.

Раніше ми писали, що 14 вересня у Києві пройде творчий вечір Ади Роговцевої

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: