«Будете страчені разом зі своїми шакалами», — полк «Азов» звернувся до путіна

14:30  |  31.07.2022
Азов

У полку «Азов» після масового вбивства українських військовополонених в Оленівці звернулися до владіміра путіна. Бійці наголосили, що той буде страчений за рішенням міжнародного трибуналу.

Джерело: заява т.в.о. командира полку «Азов» Микити Надточія щодо масового вбивства українських військовополонених в Оленівці

«Добу вони (росіяни – ред.) брехали про українську армію, а сьогодні підтвердили свій злочин заявою посольства (РФ у Британії – ред.). Я хочу нагадати Путіну, який особисто несе відповідальність за цей воєнний злочин, що в домі повішеного про мотузку не говорять.

Ви самі будете страчені разом зі своїми шакалами та посольствами. Все, як ви любите, з усіма довідками та печатками, за рішенням міжнародного трибуналу. Варварську недоімперію буде зруйновано», — заявив Надточій

Він додав, що наразі з’ясовуєть імена виконавців та організаторів страти українських полонених. Крім того, полк вже володіє попередньою інформаціює.

«Ми знайдемо їх, де б вони не перебували – на окупованих територіях України, в Росії чи в третіх країнах», — наголосив командир.

Нагадаємо, 29 липня російські медіа повідомили про обстріл колонії в Оленівці на Донеччині, де утримувалися українські полонені. Вони цинічно намагалися звинуватити у скоєному Україну.

Вже згодом СБУ отримали перехоплення розмови окупантів, у якій ті розповідають, що саме російські війська винні у вибуху в колонії окупованої Оленівки. Від російської страти загинуло 53 полонених українців, більше сотні поранені.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: