Біля станцій метро «Лук’янівська» та «Дорогожичі» демонтують МАФи: на їхньому місці облаштують благоустрій

19:22  |  28.09.2023
Біля станцій метро «Лук’янівська» та «Дорогожичі» демонтують МАФи: на їхньому місці облаштують благоустрій

Фото: kyivcity.gov.ua

Локації біля станції метрополітену «Лук’янівська» та на прилеглих вулицях до метро «Дорогожичі» звільнять від МАФів.

Джерело: Директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов під час засідання Комісії з питань розміщення тимчасових споруд

Він нагадав, що згідно з рішенням Ради оборони міста Києва проводиться демонтаж МАФів біля станцій метро, що слугують укриттям для громадян.

Роботи з демонтажу вже провели близько шести станцій метрополітену, наступною стане «Лук’янівська». Також, через численні скарги громадян, тимчасові споруди приберуть на вулицях Дорогожицькій, Щусєва, Олени Теліги та Іллєнка, що знаходяться біля станції метро «Дорогожичі».

На їхньому місці облаштують благоустрій: відремонтують покриття тротуарів і подбають про озеленення

Переважно мешканці незадоволені тим, що МАФи зайняли більшу частину пішохідної зони, унеможливлюють проїзд для автівок екстрених служб до подвір’я та залишають багато сміття.

«Провели засідання комісії в новоствореному сквері біля станції метро «Шулявська». Ця локація є показовою для всіх підприємців і жителів столиці щодо політики міської влади. МАФи, що перешкоджають проходу до метро, розміщені на інженерних мережах, заважають місцевим мешканцям, – необхідно перенести або демонтувати, а на їхньому місці провести роботи з благоустрою», – зазначив Михайло Буділов.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: