25 червня відбудеться благодійний пробіг Київського Велодня

14:30  |  24.06.2022
велосипед

25 червня відбудеться благодійний патріотичний онлайн пробіг Київського Велодня. За інформацією організаторів, мета заходу – проявити патріотичну позицію велоспільноти Києва, а також зібрати 1 мільйон грн на закупівлю засобів тактичної медицини для комплектації аптечок тактичної медицини для ЗСУ.

Джерело: КМДА

Формат заходу передбачає індивідуальну поїздку на велосипеді в будь-якій точці світу з національною патріотичною символікою і публікацію свого фото із закликом підтримати велопробіг та зібрати кошти.

Отже, учаснику пробігу у будь-якій точці земного шару треба проїхати на велосипеді з українською символікою (бажано 10 км), зробити фото з хештегом #ПоїхалиДопоможемо та розповісти про велопробіг.

Постити реквізити для збору коштів, переказати будь-яку суму на рахунки. Серед усіх учасників велопробігу розіграють цінні призи за хештегом у Facebook та Instagram. Посилання на івент: https://fb.me/e/2oabzKhoC.

Окрім тактичної медицини, організатори окремо збирають допомогу для маршала Велодня, який отримав поранення на війні і потребує довгої та вартісної реабілітації.

Переказати кошти на тактичну медицину: https://send.monobank.ua/jar/6GsRHt4BAS.

Допомогти маршалу велодня Олексію Чуденкову: https://send.monobank.ua/jar/bwUF7Uasg.

Ті, хто перебувають у Києві, можуть приїхати особисто на Софійську площу 25 червня з 10:00 до 18:30 і зробити пожертву у фізичну скриньку.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: