Правила оформлення онлайн-кредиту

16:24  |  28.09.2023
Оформлення мікрокредиту, Київ

Навіть за ретельного планування бюджету та старанного уникнення великих витрат можна потрапити в ситуацію, коли терміново знадобилися гроші. Непередбачені витрати можуть бути пов’язані з хворобами, покупками, поїздками – є багато причин, які вимагають негайного вирішення фінансового питання. Один зі зручних і поширених способів, що не викликає труднощів, це оформлення кредиту. Банківське кредитування супроводжується бюрократичними процедурами, і можна довго чекати на результат видачі коштів. Причиною цього є уважна та скрупульозна перевірка даних про заявника, на кшталт рівня його прибутку, платоспроможності та кредитної історії. І після доби або навіть кількох днів очікування потенційний клієнт банку може отримати відмову. Але що робити, якщо гроші потрібні терміново і немає часу чекати на збори документів, перевірки та дзвінки? Звертатися до інших кредитно-фінансових установ, де немає суворих вимог, а умови для позичальників пропонуються вигідні та лояльні.

Де оформити заявку на мікрокредит?

Серед пропозицій, що існують на кредитному ринку, найчастіше віддають перевагу макрофінансовим установам. Вибирайте надійну, перевірену компанію, яка веде свою діяльність легально, згідно з законодавством. Так ви можете бути впевнені у відсутності прихованих комісій та платежів, у прозорості умов. Зручно та швидко подавати заявку на мікропозику, не залишаючи дома, через Інтернет, за допомогою кредитного сервісу Кача Гроші. До того ж у МФО Кача можна взяти онлайн кредит з поганою кредитною історією без відмов та цілодобово. Доступність сервісу, яка триває 24/7 дозволяє отримати позику у будь-який час, хоч уночі чи вранці, незалежно від дня тижня.

Умови оформлення мікрокредиту

  • Вік позичальника має бути у межах 18-70 років.
  • Необхідно мати українське громадянство, паспорт та ІПН.
  • Наявність активної картки банку України, виданої на ім’я позичальника. На рахунку картки має лежати щонайменше кілька гривень. 
  • Клієнт може самостійно розрахувати витрати, суму та термін кредиту, скориставшись електронним калькулятором сервісу Кача Гроші. При виставленні параметрів враховується відсоткова ставка, яка для нових позичальників МФО становить 0,01%.
  • Мінімальна сума, яку можна позичити – одна тисяча гривень. Максимальний розмір мікрокредиту на перший раз становить 5 тисяч гривень. При повторних поданнях заявки сума позики, як і строки повернення, можуть бути збільшені.
  • Під час заповнення реєстраційної анкети заявник вказує актуальну, правдиву інформацію. Щоб уникнути відмови у видачі кредиту, потрібно уважно заповнювати форму, виключити можливість помилок.

Кредит доступний повнолітнім особам, які чесно відповіли на питання анкети. Розмір доходу, який позичальник вказав у заявці, документами на кшталт довідки про зарплату підтверджувати не потрібно. І цей фактор сприяє тому, що стати клієнтами МФО можуть навіть люди без офіційного джерела доходу, безробітні, а також пенсіонери та студенти.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: