Все про жалюзі: різновиди та призначення

14:00  |  22.10.2022
Жалюзі Київ
Новости компаний

Жалюзі призначені для захисту різноманітних приміщень від сонячних променів. Вони розділяються на безліч різновидів в залежності від розмірів, кольорів, фактур. Виріб являється альтернативою штор через те, що окрім сонця гарантує захист від сторонніх очей (особливо це стосується перших поверхів). 

Конструкція складається з декількох пластин, пов’язаних між собою та розташованих горизонтально або вертикально. Ламелі закріплені на напрямках, повертаються навколо своєї осі, завдяки чому надається можливість самостійного регулювання рівня освітлення.

Які краще обрати

Вибір конструкції непроста справа, адже кожен вид має свої переваги, грає важливу роль в облаштуванні кімнати. Наприклад, горизонтальні варіанти відрізняються наступними перевагами:

  • універсальність – оптимальні для будь-якого дизайну приміщення, гармонують з різноманітними стилями інтер’єру;
  • практичність – виконуються з матеріалів, які мають стійкість до негативного впливу навколишнього середовища, бруду та пилу, легко піддаються чищенню;
  • зручне користування – займають мінімум місця, не провисають навіть у вільному просторі.

Вертикальні жалюзі також мають індивідуальні переваги:

  • якісний матеріал – завдяки спеціальній обробці повністю захищені від бруду та пилу, не потребують спеціального догляду (достатньо протерти сухою ганчіркою або мочалкою);
  • практичність – не створюють звуків, не шарудять від поривів вітру;
  • довговічність – з часом не деформуються та не вигоряють, довгий період зростаються у первісній формі.

Замовити жалюзі по за доступною вартістю можливо у компанії Jaluzi Service. Працівники допомагають підібрати найбільш відповідну модель, при необхідності роблять заміри вікна, також виконують доставку та установку виробу. Виготовлення займає максимум 7 днів, на продукцію надається гарантія строком 1-2 роки. Консультанти відповідають на питання, находять до клієнтів персональний підхід, враховують всі забаганки та побажання.

Матеріали виготовлення ламелів

Дане оформлення являється найпопулярнішим особливо для пластикових вікон. Ламелі виготовляються з різноманітних матеріалів. Наприклад, алюміній вважається найбільш практичним, добре захищає приміщення від сонячних променів, зберігає тепло, переносить будь-які перепади температур, відрізняється простим доглядом. 

Пластик створює певну атмосферу, зменшує рівень світла, монтаж виконується на спеціальній каркас, адже виріб досить важкий. Дерево має довгий термін експлуатації, стійкий до негативного впливу навколишнього середовища, являється екологічним матеріалом. Тканина просочується особливим складом, завдяки чому має стійкість до бруду, пилу, різноманітних факторів. 

Варто пам’ятати, що вибір ролетів залежить від функціональності приміщення. Наприклад, дерево не підходить для кухні, в цьому випадку краще віддавайте перевагу пластику або алюмінію. Дерев’яні та тканині виробі оптимальні для спальні та дитячої.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: