Огляд шин Arivo Ultra ARZ4

16:16  |  21.02.2024
Огляд шин Arivo Ultra ARZ4
Новини компаній

Своєчасна заміна покришок авто — запорука максимального комфорту та безпеки їзди на автомобілі. Гуму потрібно міняти за сезоном і у разі зношування. При цьому слід мати на увазі, що безпечну та комфортну їзду очікується тільки від гуми високої якості. Вона повинна точно відповідати дискам за розміром.

Власникам популярних марок легкових автомобілів та позашляховиків на літній період фахівці рекомендують придбати недорогі шини Arivo Ultra ARZ4 https://shiny-diski.com.ua/uk/arivo-ultra-arz4. Їх виготовляє китайська компанія Qingdao Union Tyre під брендом Arivo. В Україні така модель з низьким рівнем профілю представлена в розмірах R17-21 в інтернет-магазині «Шини та Диски». Замовити їх з доставкою по Харкову, Дніпру, Києву, Львову та в інші міста можна на сайті компанії.

Про шини Arivo Ultra ARZ4

Ця гума була створена для тих автолюбителів, які віддають перевагу швидкій їзді. Про високу продуктивність покришок Arivo Ultra ARZ4 у різних швидкісних режимах, наявність нестандартних характеристик свідчить їхня приналежність до класу моделей UHP.

Зчеплення з трасою під час сильних опадів забезпечується наявністю у компаунді кремнію. А низький профіль та асиметричний малюнок протектора Ultra ARZ4 практично виключають можливість аквапланування. Покришки забезпечують відмінну керованість, швидкий розгін та гальмування автомобіля незалежно від того:

  • на якій швидкості він їде;
  • суха, волога або слизька траса.

Arivo Ultra ARZ4 призначені для їзди асфальтом, можуть долати рівні грунтові дороги..

Плюси та мінуси покришки Arivo Ultra ARZ4

Вибір літніх шин марки Ultra ARZ4 бренду Arivo на свій автомобіль — розумне рішення, оскільки така гума забезпечує:

  • впевненість та комфорт під час їзди за будь-якої погоди;
  • мінімальний рівень шуму;
  • знижена витрата палива;
  • максимальна безпека завдяки відмінній керованості та зчепленню з дорожнім покриттям;
  • покращену маневреність;
  • тривалий термін експлуатації.

При їзді містом на авто з автошинами Arivo Ultra ARZ4 ви зможете насолоджуватися стабільністю, а по заміській трасі — обов’язково отримаєте порцію адреналіну. І за це вам доведеться заплатити набагато меншу суму, ніж за шини з аналогічними характеристиками від розкручених брендів.

Протектор автошини Arivo Ultra ARZ4

Візитною карткою покришки Ultra ARZ4 є особливий вид асиметричного малюнка протектора, що сприяє:

  • хорошої керованості та курсової стійкості авто;
  • забезпечення правильного розподілу навантаження на колеса завдяки рівномірності тиску по всій площі плями контакту при вході в повороти.

Малюнок ділить протектор на кілька робочих зон. Елементи оригінальної геометрії у медіальній частині відповідають за стійкість та стабільність автомобіля під час прямолінійного руху. Бічні блоки, розташовані із зовнішньої та внутрішньої сторони, забезпечують:

  • чіткість реакції коліс на команди водія під час здійснення маневрів;
  • плавне проходження поворотів.

Завдяки наявності в компаунді діоксиду кремнію протектор має високий рівень зчеплення з вологим покриттям. А додані до його складу функціональні полімери роблять протектор стійким до перегрівання та абразивного стирання. За плавність ходу та зниження рівня шуму відповідають спеціальні канавки. Поздовжні канали служать для відведення бруду та води, захищають від аквапланування.

Чому варто вибрати гуму Arivo Ultra ARZ4

Інноваційні матеріали, унікальна конструкція — це ті переваги, що відрізняють покришки Arivo Ultra ARZ4 від багатьох аналогів інших виробників. Це гума UHP, призначена для швидкісної їзди. Її головна перевага перед такими брендами, як Michelin. Goodyear, Continental, Pirelli, Yokohama — низька ціна. 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: