Тіна Канделакі буде оголошена в міжнародний розшук через пропаганду війни з Україною

10:04  |  07.03.2022
Тіна Канделакі

Грузинська та російська телеведуча Тіна Канделакі буде оголошена в міжнародний розшук. Журналістка в свої соцмережах транслювала кремлівську пропаганду. При спробі перетину кордону інших держав, вона буде затримана з метою екстрадиції в Україну.

Про це заявила Ірина Венедиктова, генеральний прокурор України.

«Прокурори, проаналізувавши контент телеграм-каналу, що належить вам, вкрай здивувалися — ви є одним з ключових «розповсюджувачів» ідей і гасел кремлівської військової машини. Ви, Тінатін Гівіївна, ви. Хіба це може бути правдою? З’ясовується, може і є чистою правдою», — заявила генпрокурор.

«Тинатін Гівіївна, ви просите ваших читачів не довіряти жодній іншої інформації, крім тієї, що до них надходить з екранів російського телебачення. Ви ж людина з індустрії, впевнена, ви професіонал і добре знаєте, що цей ваш заклик – злочин. Підконтрольна влада ЗМІ в РФ навмисно вигодовує громадян дешевими фейками, а ви, Тінатін Гівіївна, в цій інформаційній їдальні стоїте на роздачі десертів, що протухли.

Як Генеральний прокурор повідомляю вас про те, що ваш процесуальний статус в Україні — особа, підозрювана у скоєнні злочину. Найближчими днями українські прокурори ініціюють процес оголошення вас, Тінатіне Гівіївно, у міжнародний розшук», — резюмувала Венидиктова.

Нагадаємо, Канделакі підтримала вторгнення росії в Україну, а фото та відео зруйнованих українських міст назвала підробкою та провокацією.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: