Серед працівників «Укрзалізниці» виявили зрадників, які співпрацювали з ворогом

11:04  |  20.04.2022
залізниця

Укрзалізниця продовжує разом з правоохоронцями роботу щодо виявлення колаборантів серед працівників компанії. Так, під час спецоперації СБУ затримала одного з керівників структурного підрозділу Донецької залізниці, який був завербований окупантами. За їхнім завданням він мав збирати дані щодо переміщення техніки ЗСУ та дислокації українських блокпостів.

Джерело: Голова правління компанії Олександр Камишін.

«Всі вже звикли, що залізничники — це #залізнілюди із #залізниминервами, які продовжують #працюватизаграфіком навіть під час війни. Тисячі залізничників відзначилися своїми героїчними поступками. Та знайшлися і такі, за яких мені соромно. Так, Їх не багато, але вони є.

Мова йде про агентів, що співпрацювали із російськими військами і системно передавали їм інформацію. Наша внутрішня служба безпеки залізниці системно працює над виявленням підозрілих працівників і передає інформацію правоохоронним органам. А вони вже в свою чергу роблять свою роботу. На сьогоднішній день в нас вже є 4 таких підтверджених колаборанти. Ними вже займаються правоохоронні органи», — повідомив Олександр Камишін.

Укрзалізниця й надалі сприятиме всім правоохоронним органам для виявлення таких випадків. Крім того, апарат директора з економічної та інформаційної безпеки АТ «Укрзалізниця» проводитиме власні заходи для виявлення колаборантів.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: