росія планує мінувати школи та лікарні на своїй території

11:03  |  12.04.2022
росія

Ворог планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії.

Джерело: ГУР

«Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Білгород чи одному з міст Криму, про це в коментарі пресслужбі відомства заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов», — пишуть у відомстві.

Буданов також переконаний, що провальне виконання плану з мобілізації в росії змушує путінський режим пускати в дію брудні сценарії, щоб емоційно сколихнути російське суспільство і ще більше його консолідувати проти українців.

«Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів», — зазначив службовець.

Він додав, що ці теракти можуть подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: