Персонал ЧАЕС вже 21 добу працює без зміни

12:17  |  16.03.2022
ЧАЕС

Персонал ЧАЕС у нелюдських умовах дбає про безпеку станції та цілого світу. Вже 21-шу добу працівники без зміни працюють на майданчику станції, забезпечуючи ядерну та радіаційну безпеку всіх елементів та систем станції.

Про це повідомляє Енергоатом.

«103 фахівці дбають про безпеку не лише станції, а й цілого світу, як ніхто розуміючи наслідки можливої ядерної катастрофи. Рашисти виказали повне нехтування безпекою, фактично перетворивши ядерний об’єкт на воєнну базу.

Станом на сьогодні радіаційний фон на ЧАЕС та навколо неї не змінився і перебуває у межах допустимих норм. Російські окупанти поки не втручаються у виробничий процес. Комунікація між ними та персоналом станції практично відсутня. Від самого початку захоплення працівники відверто виказали своє негативне ставлення до них. Персонал ЧАЕС харчується власними продуктами із попередніх запасів. Їжу та продукти від окупантів персонал не приймає», — заявили в Енергоатомі.

Зазначимо, що українські атомники відмовилися звільнити станцію ЧАЕС, адже тоді російські загарбники можуть замість них завезти новий персонал із Росатому.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: