Переселенці з Києва відкрили у Вінниці сухий басейн в укритті

16:30  |  07.08.2022
кульки сухі

Переселенці з Києва Сергій і Ліза створили у Вінниці сухий басейн із кульками. Він розташовується у підвальному приміщенні й тому цілком безпечний під час повітряних тривог.

Джерело: Сухий басейн без хвиль

«Простір знаходиться у вентильованому підвальному приміщенні з двома стінами та без вікон. Відвідувачі та перехожі можуть перечекати повітряні тривоги у нас в чілзоні.

А там вже можеш розслабитися на м’якеньких крісло-подушках. А ще пограти у настільні ігри, пожмякати антистреси чи просто посидіти з кавою та макарунчиками», — йдеться на сторінці закладу.

Протягом липня заклад безкоштовно відвідали понад 200 переселенців. Найбільше приходили з Харкова, Маріуполя та Херсона.

Також безкоштовно спробувати сухий басейн мали змогу біженці з Краматорську, Дружківки, Слов’янську, Костянтинівки, Добропілля, Сєвєродонецьку, Луганську, Авдіївки, Бахмуту, Енергодару, Одеси, Донецьку, Макіївки, Попасної, Бердянську, Покровську, Циркунів, Рубіжного та інших міст і містечок, кажуть власники бізнесу.

Відвідати сухий басейн може кожен охочий, для переселенців у серпні діятимуть знижки. Заклад працює з вівторка по неділю за розкладом з 12:00 до 21:00.

Раніше ми писали, що в Україні штрафуватимуть роботодавців, які згадуватимуть у вакансіях расу, колір шкіри чи вік

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: