«Паляниця Дім» — для українців, які втратили оселі, побудують центр тимчасового житла

13:54  |  13.04.2022
«Паляниця Дім»

«Паляниця Дім»

Девелоперська компанія All Right Development&Investment розробила проект містечка з індивідуальними будинками для внутрішньо переміщених осіб, яке можна збудувати всього за 5-6 тижнів, — Паляниця Дім /Palyanytsya Home.

Джерело: All Right Development&Inves

📍В центрі тимчасового житла планують поселити українців, які втратили своє житло або ж воно зазнало значних пошкоджень через військові дії. Також проектом передбачена можливість на місці отримувати медичну та психологічну допомогу. Тут люди зможуть жити до часу, коли буде можливість переселитися у нановозбудовані чи відремонтовані будинки для постійного проживання.

📍Перший центр «Паляниця Дім» розрахований на 100 осіб. Компанія має намір побудувати щонайменше 250 будинків у безпечних для життя регіонах України для того, щоб допомогти як мінімум 1000 ВПО з кожного постраждалого регіону України.

📍В центрі можуть жити родини чисельністю від 1 до 6 осіб. На території комплексу будуть кафе та їдальні із зоною відпочинку.

📍Вартість проекту, включаючи внутрішнє меблювання, складає близько 550 тис євро. Зазначимо, що для будівництва центру «Паляниця Дім» будуть використовуватися геодезичні куполи.

Будинок зведений за такою технологією, має унікальні характеристики:

📌не втрачає міцності навіть при пошкодженні до 30% площі;

📌не потребує фундаменту;

📌не має колон, а значить має вільне планування;

📌характеризується кращою, ніж в прямокутних будинках, енергоефективністю та вентиляцію, тому його швидше та дешевше обігріти чи охолодити.

Перший центр «Паляниця Дім» компанія планує побудувати в Івано-Франківській області, наступні – у Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях.

Побудувати такі центри в інших областях, придатних зараз для будівництва, та забезпечити комфортними умовами проживання якомога більшої кількості постраждалих, можна, коли окрім девелоперської компанії All Right Development&Investment з’являться інші інвестори.

Приватний бізнес, який буде готовий інвестувати в центри «Паляниця Дім» зараз, зможе не лише зробити благородну справу, але й отримають в майбутньому проект, який може приносити прибуток.

«Ми пропонуємо компаніям, інвесторам, фондам, спільнотам, громадам не пожертвувати гроші, а інвестувати їх в проект розбудови України та побудови тимчасового житла для українців, який потім можна переформатувати у комерційний проект, що цілком поверне їхні інвестиції, а також буде сприяти туристичному розвитку регіонів» — зазначив, Вадим Петроченко, засновник девелоперської компанії All Right Development&Investment.

Благодійні організації, фонди, інвестори, громадські діячі та компанії, які готові допомагати та інвестувати у будівництво центрів «Паляниця Дім», а також місцеві громади, що зацікавлені в розміщенні такого комплексу, можуть ознайомитися з проектом на сайті (посилання в другому абзаці) та писати на адресу support@palyanytsya.homes.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: