Facebook заборонить бажати смерті путіну й лукашенко

18:23  |  14.03.2022
фейсбук

Facebook вирішив заборонити бажати смерті главам держав росії та Білорусії. Крім того, компанія не заохочуватиме заклики до насильства проти росіян загалом.

Про це повідомляє Reuters.

«…ми не будемо заохочувати й терпіти заклики до насильства проти росіян загалом. Ми також не дозволяємо заклики до вбивства голови держави. Тому, щоб усунути неоднозначність стосовного того, яке наше ставлення, ми звужуємо наші правила, щоби чітко прояснити, що ми не підтримуємо на наших платформах заклики до вбивства голови держави (путіна або лукашенка)», — цитує Reuters лист співробітникам Meta Platforms, підписаний президентом відділу зовнішніх зв’язків Ніком Клеґом.

Нагадаємо, 11 березня користувачам соцмереж Facebook та Instagram в Україні дозволили закликати до насильства проти російських солдатів у контексті вторгнення в Україну, а також до смерті президента путіна або лукашенка.

Станом на сьогодні 14 березня, рішенням Роскомнадзору в росії заблокувано доступ до Facebook та Instagram. Натомість російський уряд закликає громадян повертатися до соцмережі ВКонтакті та Однокласники.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: