Чому кілька днів не змінюються цифри про втрати ворога?

20:02  |  13.03.2022
Ганна Маляр

Вже декілька днів підряд суттєво на змінюються втрати ворога в особовому складі, натомість страждає ворожа техніка окупантів. Заступниця Міністра в Міністерстві оборони України зазначила, що наразі підрахунок втрат загарбників — далеко не першочергова справа на місці подій.

Про це чиновниця повідомила в соцмережі.

«Не хвилюйтесь, ворога люто знищують. Так само люто як він руйнує наші міста і села.
Але, підрахунок втрат особового складу ворога — далеко не першочергова справа на місці подій.
Крім того, щодня ситуація динамічно змінюється і станом на зараз противника зупинено і немає такого інтенсивного активного протистояння, як це було ще декілька днів тому», — заявила Ганна Маляр.

Крім того, вона додала, що зниження інтенсивності наступального потенціалу противника як раз свідчить про дійсно великі втрати і потребу у доукомплектуванні особового складу.

«Треба розуміти, що підрахунок втрат ворога під час активної фази війни дуже ускладнено. Встановити точну цифру ворожих втрат дуже непросто. Є декілька методик підрахунку, які використовуються. Тобто після бою ніхто не ходить с калькулятором, якщо говорити дуже спрощено. Цифри надходять від різних джерел, часто з запізненням на декілька діб. Все залежить від ситуації на місці», — підсумували в Мінобороні.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: