6500 грн від держави: Кабмін назвав останню дату подання заявок

15:45  |  27.03.2022
с

Кабінет міністрів повідомив, що 31 березня 2022 року є останнім днем подання запитів для отримання державної допомоги в рамках програми «єПідтримка».

Відповідна постанова опублікована на урядовому сайті.

«Кабінет Міністрів України постановляє: Внести зміну до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2021 р. № 1272 “Деякі питання надання допомоги в рамках Програми “єПідтримка” (Офіційний вісник України, 2021 р., № 98, ст. 6376), доповнивши її пунктом 3 такого змісту: “3. Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках Програми “єПідтримка” є 31 березня 2022 року.”.

Хто може отримати допомогу?

Наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ та ФОП усіх груп. Виплата спрямована, щоб підтримати населення у тих областях, де ведуться найактивніші бойові дії. Також це підтримає ФОПів, які не можуть забезпечувати себе через початок війни.

Як отримати 6500 грн:

  1. Авторизуйтеся у Дії та оберіть послугу єПідтримка
  2. Оберіть картку єПідтримка. Якщо у вас її ще немає. Тут ви можете дізнатися, як її оформити: https://e-aid.diia.gov.ua/#card
  3. Натисніть «Отримати допомогу»
  4. Очікуйте зарахування коштів

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський анонсував, що кожен громадянин України, у якого росія забрала можливість працювати, отримає по 6500 грн без жодних умов. Гроші отримують ті громадяни, в областях яких ведуться найактивніші бойові дії.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: