X Ambassadors

X Ambassadors повертаються до Києва з новим альбомом

Через два роки після успішного дебюту в клубі Atlas, поп-рок тріо X Ambassadors повернеться в столицю в рамках презентації нової платівки Orion.

16 березня 2020 року, Caribbean Club

Складно повірити, але навіть творці мультиплатинових хітів не впевнені, чи підходять їм пісні, які вони самі ж написали. X Ambassadors — якраз такий гурт.

Автори відомих треків Renegades і Unsteady, працювали над альбомом Orion цілих чотири роки. На сцені Atlas в 2018 році X Ambassadors грали нові пісні, а фронтмен Сем Харріс запевняв: «Дуже-дуже скоро вийде наша нова платівка, почекайте трохи». Чекати довелося більше року.

Як виявилося, X Ambassadors за цей час записали цілих два альбоми і не один їх не задовільнив.

«У нас вже був повністю готовий реліз під назвою Joyful. Ми його зробили в напрямках соулу і ритм-н-блюзу. Нам здалося, що все виходить добре і ми повинні йти цим шляхом далі. Але коли ми послухали його повністю, то зрозуміли, що ця музика не представляє нас слухачу насправді. Інший варіант альбому — пісні, які ми склали під час останнього туру, але й з ними нічого не вийшло», — розповідає Харріс.

Врятував X Ambassadors продюсер Ріки Рід. Їхнє знайомство вилилося в кілька треків, які і стали основою Orion. «З цим хлопцем приємно працювати, але найголовніше — він допоміг нам сфокусуватися на тому, чого ми хочемо», — зізнається фронтмен.

Orion — не єдине, чим займалася група весь цей час. X Ambassadors написали і спродюсували три треки для суперпопулярної зараз поп-співачки Lizzo, а також взяли участь в компіляції пісень, на які запрошених музикантів надихнув серіал «Гра престолів». Крім них там засвітилися The Weeknd, A$AP Rocky, SZA, The National, Rosalia і багато інших.

Тому готуйтеся до концерту «таємних амбасадорів», бо вони везуть до нас багато нового — як вражень, так і хітів.

Київ
16 березня 2020 року
Caribbean Club

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию X Ambassadors, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: