RAP.UA AWARDS 2020 | D Double E (UK)

Ключова фігура ґрайму D Double E виступить на RAP.UA Awards 2020 у Києві.

Головний хедлайнер церемонії RAP.UA Awards 2020 — зірка британської сцени D Double E. Його виступ відбудеться в рамках проекту Британської Ради Selector Live.

Мешканець Східного Лондона D Double E вже давно став важливою персоною урбан-музики не лише у Великій Британії, але й у всьому світі. Про нього пишуть авторитетні видання The Guardian, BBC і Vice, а найголовніші персони ґрайм-сцени сиплять в його сторону нескінченні респекти і називають своїм кумиром.

Обов’язково треба згадати про довжелезний список фітів з елітою ґрайм-цеху: Skepta, Wiley, Stormzy, Kano… Перелік можна продовжувати дуже довго, але простіше буде познайомитись із відеографією цього харизматичного артиста з лондонських околиць.

Майбутній київський гастролер закохує в себе тягучим фітом зі Скептою «Ladies Hit Squad» (спільний трек вийшов на вже культовому альбомі «Konnichiwa» і, що важливо, був закріплений ще і спільним туром); проводить разом з Вайлі екскурсію лондонськими «ендами» (ті райони Міста на Темзі, в які не варто ходити туристам і, де зародився той самий ґрайм) в «Better than The Rest»; і викликає іронічну посмішку кліпом «Fresh N Clean», що став основою для спільного проекту D Double E та шведського гіганта IKEA. Якщо вам і цього мало, то просто подивіться тізер дропу від adidas і Palace – без нашого (і вже тепер вашого) друга там також не обійшлося. Він дійсно усюди.

Для тих, хто не знайомий із проектом Selector Live, то це серія концертів, організованих Британською Радою в партнерстві з локальними музичними агенціями в підтримку радіошоу про нову британську музику The Selector. Гостями Selector Live в різні роки ставали British Sea Power, Young Fathers, Slaves, Ghostpoet, Everything Everything, Max Cooper, Benjamin Clementine та інші.

Торік завдяки Selector Live, порталу rap.ua вдалося познайомити Україну з найактуальнішою британською музикою на експорт – ґраймом. Лайви у Харкові від Ghetts (RAP.UA Awards 2019) та Yizzy (RAP.UA Showcase) стали знаковими як для України, так і для запрошених британських артистів, які не тільки вперше виступили в Україні і показали, як працювати із мікрофоном та публікою, а й відзняли власні влоги і включили матеріали з України в офіціальні відео своїх треків.

Про RAP.UA AWARDS 2020:

Огляд досягнень української урбан-сцени, що базувався у Харкові, робить першу зупинку в Києві.

За традицією на івенті буде оголошино результати голосування читачів та редакції Rap.ua. Серед номінацій: «альбом року», «кліп року», «прорив року» та ін.

Повний список учасників премії буде з'явиться вже скоро. А поки закріпимо: 25 квітня, Київ, HC Hall — дізнайся, чим живе український реп!

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию RAP.UA AWARDS 2020 | D Double E (UK), смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: