Stand-Up: для мам, для дам і для мадам!

«STAND-UP: для мам, для дам і для мадам!»
9 березня Caribbean Club Concert Hall!

Вечір присвячений чарівним та неповторним жінкам.
Знайомі життєві ситуації, курйози, проблеми та теорії їх смішного вирішення. Все це і багато іншого на вечорі справжньої стендап-комедії!

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

1 вечір — 1 сцена — 5 супер-коміків – буде по-весняному СМІШНО!

МАКСИМ КРАВЕЦЬ – справжній сімейний експерт, людина, яка одружена вже півроку і десять років. Його жарти націлені на побутові проблеми, взаємовідносини з жінкою та родиною. А ще Максим Кравець – фіналіст проекту «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV», кіноактор та кіносценарист.

СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти походу збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко, пише сценарії для телевізійних гумористичних проектів України.

ВОЛОДИМИР ЄВЧУК – людина, яка відростила бороду, щоб не носити з собою паспорт. Також, Володимир, переможець проекту «Розсміши коміка», чемпіон Рівненської «Ліги сміху» 2017 та автор гумористичних телевізійних проектів України.

ДЕНИС КОРАБЛЬОВ – учасник таких проектів, як: «Стендап Клуб», «Comedy ua», рубрики «Стендапер» на НЛО TV, шоу «Комік на мільйон» на телеканалі «ICTV».

БЕКІР МАМЕДІЄВ – переможець шоу «Розсміши коміка», автор телевізійних гумористичних проектів України.

Ведучий вечора: автор гумористичних проектів, стендап-комік – ІВАН ЖОРНОКЛЕЙ.

Тривалість програми 1,5 години. Рекомендовано особам від 18 років.

«Ukrainian Stand-Up Agency» – серйозний підхід до смішних подій!

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Stand-Up: для мам, для дам і для мадам!, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: