Pianoбой. ХICТОРI. Святковий концерт з оркестром

8 Березня Палац Спорту стане найромантичнішою та найдрайвовішою точкою на карті країни! В цей святковий вечір тисячі сердець будуть єднатись і співати разом під музику Pianoбой у супроводі оркестру. Дмитро Шуров запрошує тебе на святковий вечір і незабутній концерт на честь 10-річчя гурту! Саме тут ти першим почуєш наживо пісні з нового альбому ХІСТОРІ і побачиш спеціально створене масштабне концертне шоу!

Pianoбой — це унікальний артист сучасної української сцени для людей зі смаком. Його концерти — це міцний музичний коктейль з потужного рок-драйва та чуттєвої мелодіки. Його пісні знають та слухають як дорослі, так і їх діти. Під ці пісні кожен рік одружуються тисячі пар. Автор та виконавець таких хітів як «Кохання», «Родимки», «Перша Леді», «Родина», «Полуничне небо», «Так добре з тобою» , «Все що тебе не вбиває», «На Вершині» та «Шампанські очі». Він — суддя 8 та 9 сезону «Х-фактора», володар трьох премій YUNA…

У концерті 8 Березня талановитий автор та композитор заміксує для тебе гучний рок-бенд, симфонічний оркестр та сучасний електронний продакшн на вищому рівні. Новий альбом Pianoбой — сповнений світлом, життєстверджувальний та інтимний водночас — нікого не залишить байдужим. Тож беріть друзів та коханих, щоб разом співати та творити нашу спільну ХІСТОРІ!!

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Pianoбой. ХICТОРI. Святковий концерт з оркестром, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: