MGZAVREBI

16 лютого 2020 Київ, Atlas Mgzavrebi Презентація альбому “GEO”

MGZAVREBI презентують в Києві новий альбом “GEO”.  Це сьомий  лонгплей грузинського бенду, який з 2012 року щороку збирає повні зали в різних містах України.

Mgzavrebi неповторні, за роки роботи вони створили власний легко впізнаваний музичний стиль, додаючи на кожному виступу імпровізацію, змішуючи елементи фольку і класики. Їх музика — втілення сучасних ритмів та автентики однієї з найбільш музичних країн світу — Грузії. Їх шість попередніх альбомів – дуже різні, та кожен із них резонував українському слухачу.

Гігі Дедаламазішвілі, фронтмен гурту, про новий альбом“GEO”: “Так вийшло, що з нашого першого альбому минуло 10 років. Хотілося випустити цей  альбом як перший, з чистого аркуша, щоб він не став  продовженням інших наших робіт.  Нам хотілося почати щось нове, написати нову главу.

Головний інструмент в альбомі “GEO”– електрогітара. В ньому меньше грузинського фольклору.  Це дуже людяний альбом, альбом про людину, яка відчуває все: від нескінченної любові до меланхолії, болю, радості. Це найсміливіший і дуже емоційний альбом — напевно, найемоційніший з усіх, які ми оприлюднили ”.

Концерт Mgzavrebi – це  завжди відкриті  шалені емоції, це любов у повітрі, яку можна різати на скибки ножем. Це танці, обійми і сльози, це  подих Грузії, яку ми так любимо, це  відвертісь і чесність в кожному слові і звуку. Mgzavrebi – це щасливі  й натхненні слухачі, які виходячі з концертної зали  посміхаються, бо знають що отримана емоція зможе їх надихати ще багато днів, місяців чи років.

16 лютого музиканти Mgzavrebi вийдуть повним складом на сцену клубу Atlas і зіграють програму з перевірених пісень і нового альбому “GEO”.  Розділимо грузинське щастя разом.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию MGZAVREBI, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: