Stand-Up: Сергій Степанисько та його друзі!

Стендап – це сміливий та відвертий гумор про те, що відбувається з нами і навколо нас. На концерті кожен з присутніх стає частиною стендап-комедії. Коміки діляться з глядачами своїми думками та емоціями, які не залишать байдужим нікого!

6 грудня для вас виступає:

СЕРГІЙ СТЕПАНИСЬКО – магістр української філології. Лютий Народознавець, який розповідає про те, чим живе його єдине кохання – БАТЬКІВЩИНА. Переможець «Розсміши коміка», учасник телевізійного фестивалю «Ліги Сміху», автор і учасник гумористичних проектів.

Та його друзі:

АНДРІЙ БЕРЕЖКО – учасник проекту «Сomedy Батл» та «Відкритого мікрофону на ТНТ», переможець проекту «Розсміши коміка» та учасник телевізійного проекту «Ліга Сміху».

ДЕНИС ДУМА – учасник відкритих мікрофонів та частий гість стендап вечірок у багатьох містах України. Переможець Internatoinal StandUp Comedy Week in KIEV.

СВЯТОСЛАВ МАРЧЕНКО – комік, якому не сидиться на місці. Він народився в місті Городище, навчався в Черкасах, живе в Києві, а померти походу збирається в Парижі. На його рахунку безліч виступів на багатьох стендап майданчиках країни. На додачу, Святослав Марченко, пише сценарії для телевізійних гумористичних проектів України.

ДЕНИС ГОЛИШЕВ – резидент «Карате стендап клуба», автор студії «Мамахохотала».

Тривалість програми 1,5 години. Рекомендовано особам від 18 років.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Stand-Up: Сергій Степанисько та його друзі!, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: