Музичні історії Світу з Олександром Пірієвим

Інформація про проект:

Історія Музики — це історії життя славетних композиторів минулого і сучасності. І хоча її символи: Бах — Бетховен — Моцарт — Чайковський — Шостакович вже давно стали частиною великого музичного іконостасу — все ж в першу чергу це були живі люди зі своїми перемогами та поразками. Головне — це Генії свого часу з живими емоціями.

Унікальні факти, таємничі історії з життя та створення всесвітньо відомих творів і сама легендарна Музика геніальних композиторів минулого – все це в абсолютно новому проекті Олександра Пірієва — відомого музиканта і продюсера. Цей проект не про Музику — цей проект про Життя в Музиці і життя самої Музики.

− Чому Бах став “Зевсом” на вершині музичного Олімпу?
− Як і чому німець Гендель став найповажнішим композитором Британії?
− Чому фортепіанна Соната №14 Бетховена «Місячна»
− Хто надихнув Мендельсона на написання музики, яка стала головним «весільним» маршем на всі часи
− Чому Брамс став уособленням романтизму у Музиці
− Як Брух написав твір, який став символом Ізраїлю
− І чому Хіндеміт — останній в ХХ ст. легендарний німець в Музичній Історії?

Відповіді та ще багато цікавого ви почуєте в Першому концерті «Музичних історій Світу з Олександром Пірієвим». Країна – НІМЕЧЧИНА

У програмі прозвучать твори: Й.-С. Баха, Г-Ф. Генделя, Л. ван Бетховена, Ф. Мендельсона, Й. Брамса, Р. Штрауса, П. Хіндеміта.

Учасники:
Національний камерний ансамбль «Київські солісти»
Спеціальний гість: солістка Національної Опери України Сусанна ЧАХОЯН (сопрано)
За диригентським пультом — Ігор ПУЧКОВ

Автор ідеї та ведучий – Олександр ПІРІЄВ. Хто він?
Він – один з найвідоміших музичних продюсерів України в галузі класичної музики. Понад 15 років його діяльність втілюється в організацію міжнародних та національних подій в сфері класичної музики, музичного менеджменту та журналістики.
Організував понад 500 подій в галузі класичної музики: концерти, фестивалі, міжнародні та національні проекти, фестивалі та окремі акції, які стали надбанням музичної України.
Засновник Національного порталу академічної музики «Music-review UKRAINE», який понад 10 років є головним інформаційним ресурсом в Україні, що популяризує класичну музику.
З 2016 очолює Національну концертну агенцію «UKR Artists» – першу в Україні професійну концертну компанію у галузі класичної музики. З 2017 року обіймає посаду продюсера музичних програм Українського Радіо.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Музичні історії Світу з Олександром Пірієвим, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: