Georgia

Selector Live представляє: Співачка та мульти-інструменталістка з Британії Georgia вперше в Києві

Колишня футболістка і барабанщиця Кейт Темпест, перший альбом якої ввібрав вплив Missy Elliott і пост-панку, – це все молода британська зірка Georgia. Свого часу вона ледь не проміняла футбольну кар'єру на спортивну і досі могла б грати за Arsenal Ladies. Але, зростаючи в музичній родині, Georgia обрала шлях, яким іде й нині. Її дебютник у 2015 супроводжувався гучними порівняннями з MIA та Missy Elliott та захопленими компліментами її грі на барабанах. До слова, на всіх інструментах на цьому альбомі дівчина грала сама. У січні 2020 вийде її другий сольний альбом Seeking Thrills, а вже згодом артистка зіграє свій перший концерт в Україні за підтримки Британської Ради.

Дата і місце: 29 лютого 2020, Caribbean Club.

Її тато – Ніл Барнз із електро-дуету Leftfield. Її дитяча кімната водночас була студією батькового гурту, і, за словами Georgia, вона за все своє життя просякла танцювальною музикою. «Я як людина складаюся з хаусу і техно. У нас удома постійно звучала музика Френкі Наклз, усі альбоми Trax, а також Джефф Міллз, Underground Resistance, Model 500. Вони назавжди закарбувалися в моїх уявленнях про продакшн, біти – оце все». Музика Georgia звучить так, ніби вона народилася десь на гарячих танцполах 1989 року, але увірвалася у 21 століття.

Цього року Georgia була особливо активною – одночасно з підготовкою до виходу альбому співачка встигла з'їздити в тур з гуртом Jungle. Також вона випустила декілька синглів – один із них, About Work The Dancefloor, – це втілення її вражень від клубної культури, з якою вона познайомилася в тривалих турах. «Вийти потанцювати, відчути ці емоції, цю колективну енергію в різних просторах. Це те олдскульне диско, захват танцмайданчика». Відео на найновіший трек Georgia Never Let You Go зняв Джозеф Коннор, відомий своїми роботами для Сема Сміта та Coldplay.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Georgia, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: