Comet Is Coming

Selector Live: Comet is Coming

Британська Рада та HMG представляють один із найбільш динамічних колективів Лондона, який заворожує слухачів у всьому світі, об’єднуючи елементи фанку, джазу, електроніки та психоделічного року. Зустрічайте The Comet is Coming 8 лютого у київському концертному залі Caribbean Club.

The Comet is Coming – це комета, що нищить усі ілюзії. Вона декларує нову реальність, сприйняття, рівень усвідомлення та вміння співіснувати. Це музична експресія, викувана в умовах абсолютної таємничості. Це подолання страху, прийняття хаосу, периферійне бачення того, що ми, здається, викликали вогонь.

The Comet is Coming – це саундтрек до вигаданого апокаліпсису. Які звуки виживуть унаслідок глобальної звукової катастрофи? Хто поведе вцілілих до нових звукових світів? Хто окреслить новий рубіж?

У 2013 році, десь на складі в Лондоні відбулася зустріч трьох музичних космонавтів. Вони об’єднали свою енергію заради створення судна, що могло б відправити у космос будь-яку вечірку. Разом вони проклали шлях, керуючись розшифрованою мовою Sun Ra, Френка Заппи, Джимі Гендрікса та підрозділу звукових ефектів Бі-Бі-Сі BBC Radiophonic Workshops, який, власне, і дав назву гурту.

Кінець світу настав, сцена – це космічний корабель, мікрофон – це прискорювач. Готуйтеся зустрітися з кометою The Comet is Coming.

King Shabaka — саксофон
Danalogue — клавішні
Betamax — ударні

“Заряджена космічними силами Sun Ra Arkestra, комета летить. Готуйтеся до зіткнення”, The Guardian

“Якби міжгалактичний мандрівник Sun Ra опинився в Кельні у 1971, він цілком міг би записати такий альбом, як цей”, MOJO

“The Comet Is Coming – це втілення зоряної психоделії у її найпершій мандрівці, що прикрашає космічні синтезатори пружними рифами саксофона, які, поступово прискорюючись, стрімко падають у чорну, як ніч, прірву”, Time Out, New York.

Selector Live – серія концертів, організованих Британською Радою у партнерстві з локальними музичними агентствами на підтримку радіошоу про нову британську музику The Selector . Гостями Selector Live у різні роки ставали British Sea Power, Young Fathers, Slaves, Ghostpoet, Everything Everything, Max Cooper, Benjamin Clementine та інші. Українською мовою шоу виходить щовівторка на Радіо Аристократи.

Інформаційні партнери: Радіо Аристократи, онлайн-портал про музику Comma.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Comet Is Coming, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: