Michael Malarkey

Зірка серіалу “Щоденники Вампіра” Майкл Маларкі вперше в Україні з концертом

У свій час Майкл Маларкі став відмомим завдяки ролі Ензо у надпопулярному серіалі Щоденники Вампіра. Однак творчість талановитого Маларкі цим не обмежується – Майкл розпочав успішну кар’єру музиканта та вже почав писати повноформатний альбом. Саме його він і привезе до Києва.

Дата та місце: 3 лютого 2020, Caribbean Club.

Зі зростанням популярності серіалу Щоденники Вампіра та персонажу Маларкі на ім’я Ензо стало ясно, що його роль стане постійною. Однак це не заважало Майклові серйозно зайнятися і музичною творчістю. Після першого студійного релізу у 2017, світ побачив ЕР Captain Solitaire. Його впевнена поезія та відкритість до нових ідей у продакшені на аранжуваннях відразу захоплює з перших акордів. Стилістика пісень має глибоке коріння в нео-традиційній американській фолковій музиці, водночас експресивно розповідаючи про клубок емоцій, амбівалетність ізоляції у сучасному світі. Тобто з одного боку, вони віддавали належне попередньому LP Майкла, а з іншого – прокладали шлях прийдешньому.

У треку Friends Маларкі роздумує про труднощі, пов’язані з балансування його акторського графіка та турів, що виснажували його останні два роки. Тут він підкреслює складність дружби за таких умов та палючу самотність. У той же час, Bloody Nose – просякнута меланхолією та натхненна Ніком Кейвом композиція, фортепіанний фінал якої нагадує про перші твори Маларкі, написані ще в 2014, за часів “Щоденників Вампіра”.

Зараз Майкл знову з’явився на наших екранах – уже в ролі капітана Майкла Квінна у серіалі “Проект «Синя книга»”. Раом з астрономом доктором Алленом Гінеком Майкл Квінн розслідує випадки появи непізнаних літаючих об'єктів. Окрім того актор завершив перший етап запису своєї першої повноформатної платівки у Великій Британії. Тож Київ почує новий матеріал одним із перших. Не пропустіть!

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Michael Malarkey, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: