Тимчасові незручності

Вистава “Тимчасові незручності” це крик про побутову та державну корупцію, про абсурд та здоровий глузд, про опір та незахищеність, прагнення відстояти честь та гідність, засудження та виправдання. Сатирично жартуючи про корупцію, звісно наскільки можливо говорити про це непросте питання жартома, автори вистави використовують техніки європейського політично-соціального театру, електронну музику, сучасне актуальне мистецтво та художній перформанс.

Вистава складається з інтерв’ю, документальних свідчень, відео матеріалів та особистих вражень виконавців. Мер міста, студент театрального, пацієнт лікаря, судді, батько школяра та актриса стають персонажами дійства, у якому засудження корупції переміщується від морального до юридичного і навпаки. З власного досвіду до чужого та назад.

Вистава змусить Вас переосмислити хабарництво як на державному, так і на побутовому рівні, піддасть сумніву Ваші власні переконання, змусить окреслити хиткі принципи та межі відповідальності. Адже про корупцію ми всі все знаємо, всі про це говоримо, всі це засуджуємо, — але зміни майже непомітні.

Актори:
Євген Черников
Анатолій Маремпольський
В’ячеслав Дудко
Анастасія Касілова
Режисер: Павло Юров.
Саунд дизайн : Олеся Оникієнко
Сценографія: Катерина Лібкінд
Дослідження та драматургічна консультація:
Оксана Данчук

Мова вистави: українська, російська
Тривалість 1 година без антракту. Вікове обмеження 12

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Тимчасові незручності, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: