Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

«Вечір прем‘єр з Катериною Осадчою» приголомшить сюрпризами від найяскравіших зірок країни

Катерина Осадча запрошує на грандіозне світське побачення 12 листопада о 19:00 у Палаці «Україна»! Феєричне музичне шоу «Вечір прем'єр» від творців «Світського життя» уже стало доброю традицією і найбільш очікуваною подією в шоу-бізнесі.

Спеціально до видовищного концерту головні артисти країни готують нові композиції, яскраві перевтілення та несподівані колаборації — так, саме на «Вечорі прем'єр» глядачі змогли першими наживо оцінити пристрасний дует Тіни Кароль із гуртом «Бумбокс», експеримент Олі Полякової в стилі панк,  експромт Олега Винника з жіночим хором. Саме на «Вечорі прем’єр» MONATIK приголомшив публіку грандіозним шоу-номером «Love It Ритм» за кілька місяців до свого стадіонного тріумфу.

Крім того, на «Вечорі прем'єр» уже традиційно звучать ексклюзивні відверті зізнання зірок першої величини — саме тут глядачі вперше дізналися про майбутнє весілля Потапа та Насті Каменських, а також почули перші україномовні хіти співачки.  

Напередодні Нового року «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» стане головною подією шоу-бізнесу, де ексклюзивно будуть представлені святкові зимові хіти улюбленців публіки. Почуйте першими зіркові прем'єри, приречені стати хітами прийдешнього 2020-го року! Музичні сюрпризи від Джамали, Олі Полякової, Дзідзьо, гурту Mozgi. Інші гучні імена учасників шоу, а також  несподіваний хед-лайнер будуть розкриватися ближче до події.

«Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» — це унікальна нагода для глядачів не лише побачити на одній сцені головних зірок країни, але й стати учасником програми «Світське життя з Катериною Осадчою», виблискувати на червоному хіднику, зазирнути за телевізійні підмостки, а також побачити себе на екранах!

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: