У столиці викрили ​​підпільні гральні зали з доходом у 1 млн гривень щомісяця

12:00  |  30.08.2022
Казино

Підпільні гральні заклади працювали в різних районах столиці із забезпеченням суворої конспірації.

Джерело: столична прокуратура

Кожне з приміщень, яке використовувалося учасниками угруповання, було оформлено на підставних осіб, обладнано комп’ютерами з встановленим програмним забезпеченням, яке надає доступ до симуляторів грального обладнання, системою відеоспостереження, а також необхідними для повноцінного функціонування закладу меблями, інтернет-зв’язком, іншим обладнанням та місцями для відпочинку клієнтів.

Персонал закладів підбирався після ретельної перевірки та працював позмінно без документального оформлення. Для заохочення гравців їх безкоштовно пригощали напоями в якості компліменту від закладу та надавали можливість грати в борг.

У межах слідства правоохоронці припинено незаконну діяльність 4 підпільних гральних закладів, які діяли на території міста Києва.

Дохід одного грального закладу, за попередніми даними, становив від 900 тис. до 1 млн гривень в місяць.

Під час обшуку приміщень вилучено понад 60 одиниць комп’ютерної техніки з відповідним програмним забезпеченням, чорнові записи обліку доходів та витрат гральних закладів, мережеве обладнання, інші предмети та документи, які використовувались у злочинній діяльності.

За результатами слідчих дій повідомлено про підозру 13 учасникам злочинної організації. Серед них: організатори, «бухгалтери», адміністратори та оператори-касири. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Раніше ми писали, що стало відомо, скільки київських школярів будуть навчатись офлайн

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: