Перейменування двох станцій метро триває: у вагонах лунають нові оголошення (відео)

16:28  |  21.09.2023
Перейменування двох станцій метро триває: у вагонах лунають нові оголошення

Фото: kyivcity.gov.ua

У столичній підземці тривають роботи з перейменування двох станцій метро. Наразі вже замінили назви на всіх інформаційних покажчиках напрямку руху пасажирів і поїздів, а також встановили нові лінійні схеми, що знаходяться над дверима у вагонах.

Джерело: КП «Київський метрополітен»

Окрім того, тривають роботи із заміни карти-схеми на інформаційних стендах, які розташовані на платформах станцій. Як зауважують у комунальному підприємстві, значну частину робіт можливо виконувати лише в нічні зміни.

Разом із тим, у вагонах синьої лінії вже звучать нові аудіооголошення з назвою станції «Площа Українських Героїв». Роботи із запису інформації на зеленій лінії наразі тривають.

Запис нових оголошень проходив у партнерстві з компанією Tak Treba Production (FILM.UA Group), із якою столична підземка співпрацює з 2018 року. Також здійснили й перезапис всіх назв станцій англійською мовою.

У цьому допоміг громадянин Великої Британії, який із початку повномасштабного вторгнення приїхав в Україну, де надає гуманітарну допомогу постраждалим регіонам.

Загалом процес перейменування йде до завершення. Однак деякі роботи триватимуть певний час, зокрема виготовлення та встановлення на кожну перейменовану станцію чотирьох комплектів букв для назв.

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: