Надія й позитив: загадкові ребуси керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака

15:15  |  30.09.2024
Ребуси Андрія Єрмака

Періодично на сторінках Андрія Єрмака в соцмережах з’являються зашифровані за допомогою емодзі ребуси, які вже стали своєрідною комунікаційною «фішкою» керівника ОП. Через головоломки політик прагне створити для українців атмосферу надії й позитиву, особливо в контексті важливих новин.

🍟🍔🇺🇦👍

Ребуси Єрмака
11 серпня 2022 року керівник Офісу Президента Андрій Єрмак анонсував у своєму Telegram-каналі за допомогою емодзі поетапне відновлення роботи деяких закладів McDonald’s у Києві та на заході держави, після того як 24 лютого 2022 року корпорація призупинила роботу своїх ресторанів в Україні через війну.

«Протягом кількох наступних місяців ми з партнерами будемо займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, їх підготовкою до обслуговування клієнтів, поверненням команди співробітників, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів» — йшлося в заяві McDonald’s .

Читайте також: Бургеры по 2 гривны и очереди с утра: как в Украине появился Макдональдс

🐦+🦫📐+🧫+🇺🇦=💪

Ребуси Єрмака
10 листопада 2020 року у своєму Telegram-каналі Глава ОП черговою головоломкою спробував натякнути на хороші новини з передової на Півдні України. Тоді користувачі соцмереж дійшли висновку, що подібного роду емодзі стосуються звільнення від окупантів трьох населених пунктів – міста Снігурівка на Миколаївщині та сіл Бобровий Кут і Киселівка на Херсонщині.

🇺🇦🇺🇸📞=🚀🌎💪

Ребуси Єрмака
У ніч на понеділок 12 грудня 2022 року, Андрій Єрмак у своєму Telegram залишив черговий запис без жодного слова. Як виявилося, тоді Глава ОП наребусив підсумки розмови Зеленського та Байдена, результатом якої стала потужна підтримка України від США, зокрема з відновлення енергосистеми, а також активне сприяння у формуванні протиповітряної оборони нашої держави.

🇺🇦🇳🇴🇩🇰🇮🇸🇫🇮🇸🇪🤝👍💪

Ребуси Єрмака
13 грудня 2023 року Єрмак натякнув на хороші новини в Осло, де відбувся другий саміт Україна — Північна Європа, за результатами якого Норвегія виділила 1,8 мільярда доларів, президент Фінляндії анонсував черговий пакет військової допомоги для України, а в Швеції 4 грудня уряд планував затвердити зимовий пакет допомоги.

Загалом тоді прем’єр-міністр Норвегії Йонас Гар Стере, президент Фінляндії Саулі Нііністьо, прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен, прем’єр-міністерка Ісландії Катрін Якобсдоттір, прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон підтвердили непохитну підтримку України та пообіцяли подальшу військову, економічну та гуманітарну допомогу Києву.

📡🛸

Ребуси Єрмака
19 квітня 2023 року о 21.57 за київським часом у небі над Києвом відбувся яскравий спалах, який супроводжувався характерним для вибуху звуком. Дехто вважав, що подібного роду незвичні ефекти пов’язані з роботою української ППО, що відпрацьовувала по ворожих безпілотниках, які дійсно того вечора наближалися до повітряного простору столиці.

Хтось пов’язував явище з падінням на Землю космічного супутника або метеорита. Висувались навіть неможливі варіанти, згідно з якими вважалося, що спалах міг бути спричинений падінням американського космічного апарата RHESSI, який за офіційними даними, на той час дійсно знаходився в космосі, проте далеко від території України.

Як виявилося, спалах над Києвом 19 квітня 2023 року був спричинений вибухом боліда, що стався о 21:57 (за Київським часом) в стратосфері над Київською областю та який спостерігався в багатьох районах області і виглядав, як повітряний об’єкт, що світився яскравим білим сяйвом.

Читайте також: «Швидші ніж балістичні ракети»: космічні прибульці чи секретні військові розробки в небі над Києвом

🇺🇸🇬🇧🔜🐽💎🚢❌

Ребуси Єрмака
18 травня 2023 року очільник ОП в черговий раз анонсував за допомогою емодзі важливу для України новину, яку згодом сам і розшифрував. «Британія оголошує ембарго на ввезення алмазів, міді, алюмінію та нікелю з рф, заявив прем’єр-міністр країни. Як зазначив глава Євроради, ЄС також обмежить торгівлю російськими алмазами».

⛵🐽💀

Ребуси Андрія Єрмака
Вранці, 14 лютого 2024 року разом з загадковим дописом в соцмережі Андрія Єрмака з’явилася новина про знищення російського десантного корабля «Цезар Куніков», який був підбитий дронами Головного управління розвідки. На момент удару судно перебувало поблизу Алупки.

В ГУР повідомили: «Успішну місію здійснили спецпризначенці «Групи 13» ГУР МО України. Реалізація спецоперації стала можливою за підтримки платформи United24. Ворожий корабель атакували ударними морськими дронами «Magura V5″ біля берегів тимчасово окупованого Криму неподалік міста Алупка».

Надія та позитив

Ребуси Андрія Єрмака
Завдяки своїм загадковим ребусам, Андрій Єрмак, керівник Офісу Президента України, став героєм багатьох мемів. Користувачі соцмереж жартують, що політику потрібна нова клавіатура, адже складається враження, що на його пристрої є лише емодзі.

В інтерв’ю Наталії Мосейчук Єрмак пояснив, чому він пише такі загадкові повідомлення: «Це буде нецікаво, якщо я буду просто писати. Чому я став це робити? Я думаю, що важливо людям давати надію. Дуже важливо навіть до серйозних речей ставитися з позитивом.

Плюс – всі ми колись були фанатами кросвордів, ребусів і так далі. Тим більше, що завжди, коли я це роблю, це пов’язано з приємними новинами та подіями, які можна анонсувати і які викличуть у людей лише позитив».

 

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: