Теронліфанс — як українці за допомогою відвертих фото допомагають ЗСУ

12:00  |  22.05.2022
Нюдс
Важно

Жіноче тіло здатне творити дива, зокрема і збирати сотні тисяч доларів на допомогу українським захисникам. Поки в росії жінки билися за косметику та останні бургери, двоє винахідливих дівчат з Білорусі та України створили проект під назвою “Теронліфанс”. Ця ініціатива вже зібрала чимало прихильників, які в обмін на еротичні фото донатять солідні суми на ЗСУ — так закривають потреби на тепловізори, бронежилети, машини та каски. Ми поспілкувалися з дівчатами та дізналися, як працює “Теронліфанс” зсередини — про все це читайте в матеріалі.

Трохи про попередників

 Леонід Радвінський - фундатор платформи OnlyFans

Леонід Радвінський — фундатор платформи OnlyFans

Компанія OnlyFans була створена в 2016 році в Англії. Її засновник, Леонід Радвінський, має українське коріння та володіє порносайтом MyFreeCams. Наразі OnlyFans — це одна з найвідоміших платформ для дорослих розваг. На сайті нараховується близько 20 мільйонів зареєстрованих користувачів — усі вони сплатили понад 400 мільйонів доларів працівникам OnlyFans. 80% внеску, зібраного за кожну підписку, спрямовується креатору, а решта 20% — ресурсу компанії, але після всіх податкових сплат її частка становить близько 12%.

До слова, навіть The New York Times високо оцінив OnlyFans за те, що вони допомагають змінити індустрію розваг для дорослих, віддаючи контроль виконавцям, щоб ті заробляли гроші за створений ними контент.

Оплата відбувається наступним чином: творці еротичного контенту — чоловіки та жінки — запускають на ресурсі послугу платної підписки, що дозволяє налагоджувати стосунки та надавати ексклюзивний контент своїм підписникам, або «фанам». Під ексклюзивним контентом маються на увазі фото еротичного характеру.

OnlyFans не має обмежувальної політики щодо вмісту і дозволяє користувачам ділитися відвертими або повністю оголеними фотографіями себе в обмін на щомісячний членський внесок. Користуються сервісом як любителі, так і професійні порнографічні моделі.

Читайте також: Україна на Євробаченні: топ-7 найпотужніших виступів нашої країни (відео)

Як працює “Теронліфанс”

“Теронліфанс” — це ініціатива двох Анастасій: одна — дівчина з України, інша — з Білорусі. Назва проекту не випадкова: “Тер” — відсилка на Тероборону, та “Онліфанс” — власне відсилка на платформу OnlyFans.

Мета “Теронліфанс” проста — за допомогою оголених фото дівчата допомагають ЗСУ і щодня збільшують донати на армію, пришвидшуючи перемогу України. Анастасія зазначає, що часто прихильники руху донатять великі суми — так найбільший донат одним платежем становив 646 000 гривень.

“Ми починали саме з великих фондів: “Повернись Живим”, Фонд Сергія Притули, спецрахунок НБУ, а вже згодом додавались інші. Як і великі організації, так і місцеві збори, на які ми намагаємося робити наголос. Щодо малих волонтерів, що збирають за потреби то на ліки, то на дрони — вони пишуть до нас з проханням допомогти зібрати їм необхідну суму.

Висилають інформацію про себе, обов’язково також канали (в різних соцмережах), де звітують про суми, що отримали, та на що витратили. З чеками та фотокартками. Також перевіряємо їх особисті сторінки в різних мережах для виявлення фейків, антиукраїнських настроїв, проглядаємо, на що та кого ці люди підписані. Ми це все перевіряємо та тримаємо руку на пульсі подій. На жаль, навіть в такий час деякі намагаються нажитись, тому всі збори, що вказані в нашому тг каналі, перевірені особисто і відстежуються щодо виконання правил”.

Фундаторка проекту згадує, що наразі найбільша сума, яку вдалося назбирати за день,
становила близько двох мільйонів, а от загальна кількість донатів, яку зібрали від початку повномасштабного вторгнення, вже склала понад 20 мільйонів гривень. Зробити свій внесок у перемогу можна на офіційному сайт Теронліфанс.

“Ми допомагали збирати і на тепловізори, і на машини для ЗСУ та для вивозу цивільних, були і приціли. Потреби завжди є, адже щось виходить зі строю, десь потрібна більша кількість. Ми намагаємося допомагати саме на нагальних потребах, тому наш список реквізитів час від часу змінюється (щось вилучаємо, коли сума зібрана, щось додаємо). На початку найбільша кількість запитів була на броніки для наших бійців, але ціни росли, діставати їх ставало все складніше, тому такі потреби ми закриваємо зараз самостійно”.

Читайте також: Повернення Почайни: як виглядатиме втрачене русло та новостворений парк

Про правила всередині проекту

Фундаторки проекту

Фундаторки проекту

В “Теронліфанс” працюють не тільки дівчата, але й хлопці, однак бувають серед працівників і ті, які прагнуть збагатити власну кишеню. З такими правопорушниками засновниці прощаються різко і назавжди — їх заносять в публічний чорний список. Працівники можуть відправляти одну й ту ж фотокартку але різним юзерам. Одному донатеру одну й ту ж фотокартку не скидають. Своєю чергою, донатери не мають за правилами відправляти один й той самий скрін донату декільком учасникам

“На сьогодні та на найближчий час в нашому русі 40 учасників, як то кажуть, “в штаті”, та приблизно 10-15 повних анонімів. Більшість людей мають жагу та бажання працювати саме не анонімно — вони ніяк не соромляться нашої волонтерської діяльності, підтримують наші правила, погляди та позиції”, — каже співзасновниця волонтерського проекту.

Анастасія згадує, що найчастіше гроші приходять або саме з України, або від українців, котрих розкидало по різним причинам по всьому світі. Також часто кошти надходять з Нідерландів, Франції, Білорусі, Польщі, рідше з Німеччини, Канади та Британії.

Читайте також: Нові заклади у Львові, які відкрилися з початку війни: 8 сміливих підприємців

Критика

Не обходиться і без критиків, втім дівчата спокійно на них реагують та продовжують працювати, щодня допомагаючи армії та волонтерам рятувати життя.

“Критика була, є і завжди буде в будь-якому ділі, і це нормально. Ніхто не зобов’язаний дотримуватись саме таких поглядів, як і ми, людина вільна мати свою думку, виходячи з того, яке її оточення та середовище. Напевно, тому ми дуже спокійно реагуємо на критику. До того ж, не всі будуть розбиратись в питанні, комусь треба просто виплеснути свій негатив.

Проте ми впевнені, що будь-яке людське тіло — то є мистецтво, що не має ніяких причин соромитись себе. Ми не продаємо і не об’єктивізуємо нікого з нашого руху. Це не порнографія. Так само вважаємо, що не варто засуджувати, як полюбляють іноді казати, “тих, для кого нюдс — це єдина мотивація для допомоги країні”.

Бо це зовсім не так, близько 80% (за моєю статистикою) донатили б й без того, бо фотокартка — це лише відгук, вдячність від живої людини по іншу сторону монітору. Це приємний бонус. Та що казати, деякі одразу кажуть “фотокартки не потрібно, але от вам скрін донату і пісня”, — наголошує фундаторка руху.

На війні кожен займає свій фронт, і учасники руху Теронліфанс з початку вторгнення створили власну ініціативу, яка за короткий час принесла вже понад 20 мільйонів гривень — це тисячі врятованих життів. Щоб дізнатися, як долучитися до руху — переходьте за цим посиланням, а щоб отримати нюдс за донат — тисніть сюди.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: