Симфонічне шоу з пісочною анімацією «Лускунчик»

Луїджі Ґаджеро, дириґент
Світлана Тельбух, пісочна анімація

Вже 127 років в усьому світі найпопулярнішою музикою Різдва є балет-феєрія Петра Чайковського «Лускунчик». За цей час «Лускунчика» танцювали у стилі хіп-хоп і брейк-данс, його виконували на народних інструментах різних країн, а у Китаї навіть включили у шоу драконів. Жодна балетна музика – ані «Жізель», ані «Лебедине озеро» – не користується такою шаленою популярністю, адже лише у США щороку паралельно йде близько 150 варіантів «Лускунчика».

Ми пропонуємо унікальний! Kyiv Symphony Orchestra під дириґентською паличкою Наталки Стець представить симфонічне шоу з пісочною анімацією. Нашою художницею, яка малюватиме на піску, буде справжня зірка – Світлана Тельбух, учасниця шоу «Україна має талант», «America’s Got Talent» та напівфіналістка «Spain’s Got Talent». Тепер казкові танці мешканців солодкої країни будуть ще фантастичнішими! Кожна дитина мріє побачити, як танцює іспанський «Шоколад», арабська «Кава», китайський «Чай», як чарівно вальсують квіти і граційно обертається навколо своєї вісі Фея Драже.

Запрошуємо на незабутнього «Лускунчика», адже ця вистава – частина казкового світу дитинства, який у спогадах залишиться на все життя.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Симфонічне шоу з пісочною анімацією «Лускунчик», смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: