Місце для Дракона

Український малий драматичний театр

«Місце для дракона»

За однойменною казкою Ю. Винничука

Якось з’явився в одному князівстві дракон Грицько, і був він дуже добрим, тонким душею, любив поезію й метеликів… Це могла б бути найсвітліша та найкоротша казка про те, як жив він довго і щасливо, якби у людському світі не панували «драконівські закони». Дракона треба вбити – вважають люди. Для люботинського князя – це питання престижу, для лицарів – розвага, для князівни Настасії – шанс вдало вийти заміж. Всі вони, звичайно, вгледять добре серце дракона Грицька й його талант та спрагу до життя. Та чи зможуть побороти вони справжніх злих драконів в своїх серцях?

Вистава Малого театру «Місце для дракона» – це чарівна казка про добро, відповідальність, людяність та нелегкий вибір, який кожному з нас доводиться робити. А, може, й не казка. Бо, придивіться уважніше: поряд із нами насправді живуть й добрі дракони, й підступні князі, благородні й не дуже лицарі та нещасні князівни.

Режисер – Дмитро Весельський

Сценограф – Олексій Гавриш

Актори: Христина Дейлик, Марія Моторна, Дмитро Базай, Станіслав Весельський, Олександр Галафутнік, Максим Кущов, Данііл Мірешкін, Максим Цедзинський, Юрій Шульган.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Місце для Дракона, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: