Різдвяний концерт «Щедрик»

Різдвяний святковий концерт «Щедрик» на 2 дії.

Закон про загальне святкування свята Різдва Христового містився у кодексах імператора Теодосія з 438 року і імператора Юстиніяна. Проте у Римі почали відзначати у цей день Різдво значно раніше. Існують дані про те, що вперше 221 р. Секст Юлій Африкан відносив день народження Христа на 25 грудня. Різдво почали святкувати 25 грудня в Римі вже 353 року. У Католицькій церкві це свято має найвищий статус торжества.

Цього вечора на сцені Центрального Будинку Офіцерів виступатимуть лауреати Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, солісти та колективи Київської дитячої школи мистецтв імені Михайла Вериківського.

У цей святковий день вас вітатимуть: ансамблі народного, класичного та сучасного танцю; духовий та симфонічний оркестри; хори хлопчиків та дівчаток; вокальний та фольклорний ансамблі; джазове тріо; естрадні дуети та солісти.

Артистичний склад налічує близько 200 чоловік!

Для вас прозвучать наступні композиції: Ж.Бізе увертюра до опери «Кармен», п’єса на тему М.Римського-Корсакова «Політ джмеля»; Різдвяна сюїта «Щедрик»; Джон Вільямс – «Somewhere in mymemory» і «Merry Christmas» (з к/ф «Сам удома») та багато інших популярних святкових хітів.

Концерт «Щедрик» залишить у захваті як дорослих, так і діточок. Професійність викладачів та художніх керівників вокальних та хореографічних колективів у поєднанні з талановитими дітьми — запорука вашого святкового настрою

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Різдвяний концерт «Щедрик», смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: