Пен. Загублений скарб

«Пен. Загублений скарб»

Це історія про дивовижного хлопчика, Пітера. І справа навіть не в тому, що він вміє літати, а в тому, що він завжди готовий прийти на допомогу. Слідуючи за світлом свого друга Дінь, він потрапляє в далеку і прекрасну країну Неверленд. Але ось одного разу радість і спокій Неверленду руйнують пірати на чолі з капітаном Крюком. Хто знає, чим би це все закінчилося, якби одного разу Пен і його відважні друзі не вирушили до печери за своїми скарбами, де вони зустрілися з тим, що змінило їх життя назавжди.

22 грудня ми приготували для Вас дві різдвяні вистави, на яких Ви і Ваша сім'я можете провести час в теплій і святковій атмосфері, насолодитися цілковито новою інтерпретацією історії Пітера Пена, яка буде супроводжуватися яскравим шоу, піснями, хореографією, і, звичайно ж, ми згадаємо про важливi, добрi та вічні істини. Ми віримо, що в цьому різдвяному мюзиклі кожен глядач зможе відшукати свій «скарб».

Діти до 5-и років під час вистави можуть сидіти на руках у своїх батьків, у яких є свої квитки на мюзикл «Пен. Загублений скарб» і місця в залі, а дітям від 6-ти років необхідно мати свій окремий квиток на цей мюзикл.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Пен. Загублений скарб, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: