Резиденція Діда Мороза

А ви вже чули, що з 7 грудня Дід Мороз повертається до Києва?

Цієї зими на території «Зимової Країни» на ВДНГ знов розпочинає свою роботу «Резиденція Діда Мороза». Нарешті можна більше не вигадувати казок про те, що подарунок від Діда Мороза передав зайчик, або що «дідусь» з подарунками залітав надто пізно вночі і тому його ніхто не побачив. Тепер можна прийти до Резиденції, познайомитись із справжнім Дідом Морозом, зробити фото на згадку про цю зустріч та отримати від нього свій новорічний подарунок*!

«Резиденція Діда Мороза» – це інтерактивна шоу-казка з чарівними героями, яскравими декораціями і цікавою програмою, взяти участь у якій зможуть всі дітлахи, незалежно від віку.

Тут кожен малюк має змогу потрапити у домівку Діда Мороза та познайомитися з його казковим оточенням. Вірні друзі Діда Мороза – ельфи – організують розважальну програму, що складатиметься з міні-квестів та цікавих завдань, а також допоможуть написати листа з побажаннями, якщо малюк не встиг це зробити вдома.

Найважливішою частиною візиту до Резиденції стане зустріч з самим Дідусем Морозом. Всі охочі матимуть змогу посидіти у нього на колінках, розпитати його про життя в чарівнім краю та загадати йому свої бажання на майбутнє.

Ну і, звісно, Дідусь нікого не залишить без солодкого подарунка* і фотографії на згадку!

Не проґавте можливість хоч на трошки подовжити віру в Діда Мороза, бо дитинство триває допоки ми пускаємо казку в своє життя.

*Подарунок кожному гостю входить до вартості квитка

Діти до 4-х років включно можуть заходити по одному квитку з дорослим, що супроводжує їх.

У випадку, якщо ви придбали квиток заздалегідь, але не можете відвідати обраний сеанс шоу-казки, ви можете обміняти свій квиток без доплат.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Резиденція Діда Мороза, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: