Різдвяна історія з Тіною Кароль

Тіна Кароль започатковує щорічне свято напередодні Нового року
під назвою
«Різдвяна історія з Тіною Кароль»!
 
Спільно з телеканалом «1 1» та проектом «Здійсни мрію», співачка запрошує усіх своїх шанувальників зустріти Новий рік та Різдво на великих святкових гала-концертах, що пройдуть 22 грудня (16-00 та 20-00), 23 та 24 грудня (20:00) в столичному Палаці спорту.
 
Учасниками вражаючого дійства на сцені стануть видатні персоналії, які вразили своїми історіями та досягненнями в році, що минає. Артисти, спортсмени, політики, громадські діячі та талановиті діти – Тіна Кароль збере кращих з найкращих для святкування «головної ялинки країни».
 
«Різдвяна історія з Тіною Кароль» — це мультижанрове шоу, яке об’єднує музику, культуру та соціальну місію.
 
На концертах співачка разом з чуттєвим проектом «Здійсни мрію» втілить в життя великі мрії маленьких дітей, щоб подарувати цілющу радість і надію. Не залишить Тіна без уваги й глядачів у залі, адже просто під час концерту будуть розіграні коштовні новорічні подарунки серед тих, хто прийшов на це шоу!  

«Проектом «Різдвяна історія» я хочу об’єднати нас святом української музики, нагородити суспiльною увагою та визнанням справжніх героїв цього року, відродити традиціï колядування та щедрування, отримати задоволення вiд новорiчного святкування у колi друзiв, своєї родини та своїх кумирів! Адже поки живі традиції — жива країна», — каже Тіна Кароль.
 
Телеканал «1 1» покаже телеверсію гала-концерту «Різдвяна історія з Тіною Кароль» на різдвяні свята.  

«Для нас водночас почесно та відповідально створити разом з Тіною Кароль продовження «Різдвяної історії» на сцені Палацу спорту. На глядачів чекає вражаюче родинне шоу, де зірки поділяться з вами своїми сокровенними новорічними мріями. Режисерами-постановникам концерту та телеверсії стануть Наталія Ровенська, Наталія Лисенкова та Марія Григоращенко. Знімати шоу ми плануємо на більше ніж 15 камер! Це буду найдушевніший різдвяний концерт, який стане традицією», — говорить Володмир Завадюк, керівник  управління Big entertainment shows «1 1» Production.
 
Квитки на гала-концерт «Різдвяна історія з Тіною Кароль» можна придбати на сайтіKarabas.com та в усіх театральних касах Києва.

Організатор шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль» — компанія «Квартал-Концерт»

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Різдвяна історія з Тіною Кароль, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: