«Christmas Dreams» — різдвяне шоу для дітей

Світлове театралізоване шоу «Різдвяні мрії»

Ви знаєте, куди приводять мрії? Звісно, в готель Premier Palace! Адже тільки там ви побачите святкову легенду – спектакль «Різдвяні мрії». Думаєте, що сучасних дітей уже важко чимось здивувати? Помиляєтеся! Захопливе інтерактивне шоу з вражаючими спецефектами, світловими костюмами та сучасною музикою – точно вразить уяву!

Новорічні спектаклі в готелі Premier Palace вже стали київською традицією: незмінно яскраві та щоразу нові. Цьогоріч глядачі вирушать у країну королеви Морок, аби врятувати Різдво!

Тролі разом зі злою королевою вкрали мрії і подарунки всіх дітей на планеті!

Повернути їх може лише дівчинка Аліса. Та от проблема – вона виросла і вже не вірить у казки. А відтак більше не може потрапити з дорослої реальності у дивосвіт. І єдині, хто можуть допомогти Алісі – це Санта, ельфи та глядачі!

Тож чим все закінчиться? Залежить від вас! Обіцяємо – цікаво буде всім: і дітям, і дорослим. Адже мріяти ніколи не пізно! А тим більше в компанії професійних мрійників із Bright Events. За 10 років наші вистави у Premier Palace відвідали 80 тисяч глядачів. Невже ви ще не були на наших шоу? Тоді приходьте неодмінно! Адже крім різдвяного спектаклю на вас чекають:
— Анімаційна програма на початку вистави
— Солодкі подарунки
— Фото з героями на пам’ять
— Аквагрим

Дітям до 3 років вхід безкоштовно, без права займати окреме місце.

Увага! Подарунки не входять у вартість квитка.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию «Christmas Dreams» — різдвяне шоу для дітей, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: