Викрав велосипед 11-річного хлопчика, поки той ховався в метро від ракетного обстрілу: у Києві затримали чоловіка

19:49  |  02.09.2024

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Чоловік помітив транспортний засіб, який був пристебнутий на захисний трос, розірвав його та втік з місця злочину. Поліцейські розшукали та затримали його. За вчинене порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Відділ комунікації поліції Києва

До Святошинського управління поліції на спецлінію 102 звернулася жінка, яка повідомила, що у її 11-річного сина викрали велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що хлопчик, катаючись на двоколісному, почув сигнал «Повітряна тривога» та вирішив сховатися у підземці однієї зі столичних станцій метро, а транспортний засіб пристебнув на захисний трос поруч зі входом до укриття.

Зловмисник помітив велосипед, ударом ноги розірвав трос, забрав двоколісний та пішов з місця події. Небайдужі люди, які стали свідками події, викликали поліцейських.

Правоохоронці затримали 31-річного раніше судимого уродженця Чернігівщини, який нещодавно приїхав до столиці. Викрадений транспортний засіб слідчі вилучили та незабаром повернуть власнику.

За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: