Кличко показав, як триває завершальний етап робіт на перегоні між станціями метро «Деміївська» – «Либідська» (відео)

14:17  |  22.08.2024
Кличко показав, як триває завершальний етап робіт на перегоні між станціями метро «Деміївська» – «Либідська»

Фото: kyivcity.gov.ua

Мер Києва Віталій Кличко опублікував відео, в якому показав, як триває завершальний етап відновлювальних робіт на перегоні між станціями метро «Деміївська» – «Либідська». Фахівці вже завершили роботи з будівництва нової ділянки тунелю довжиною 27 метрів. І розпочали засипати котлован ґрунтом. Поновити рух поїздів на ділянці планують на початку осені.

Джерело: Кличко на своїх сторінках у соцмережах

«На завершальному етапі відновлювальні роботи на перегоні між станціями метро «Деміївська» – «Либідська». Сьогодні розпочали засипати котлован ґрунтом. Перед цим навколо оновленої ділянки тунелю котлован залили спеціальною цементною сумішшю та майже демонтували три рівні його кріплень. Невдовзі виконають роботи з благоустрою території на місці будмайданчика. Відновлювальні роботи тривають цілодобово. Напередодні фахівці завершили роботи з будівництва нової ділянки тунелю довжиною 27 метрів. Також посилили ділянки, що прилягають до неї з обох сторін (загальною довжиною понад 50 метрів). Наразі завершують роботи з укладання нового рейкового полотна. У тунелі відновлюють усі необхідні кабельні мережі та монтують контактну рейку, через яку подається напруга», – повідомив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що перед повноцінним відновленням руху здійснять пробні пуски поїздів, а також ретельну перевірку всіх систем безпеки руху.

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: