Який подарунок зробити мамі на день народження

08:50  |  01.08.2024
Який подарунок зробити мамі на день народження
Новини компаній

Купуючи подарунок для мами, орієнтуйтеся на її смаки та уподобання, але водночас не забувайте про естетику та емоційну цінність презенту. Ми підготували кілька цікавих ідей, які надихнуть вас підібрати незабутній сюрприз для рідної людини.

Прикраси

Вишукані сережки, браслет або намисто — це завжди гарний вибір для подарунка жінці. Підбираючи ювелірний виріб, враховуйте стиль, який подобається вашій мамі: хтось любить класику, а комусь до душі щось креативне та оригінальне.

Сертифікат до SPA

Купівля сертифіката на похід у спа-салон — чудова можливість виявити турботу про рідну людину. Такий подарунок допоможе мамі розслабитися та відпочити, а також отримати приємні емоції. Це особливо вдалий варіант для зайнятих жінок, адже таким чином ви даруєте мамі час на себе.

Книга

Бажаний подарунок для будь-якої людини, яка любить читати. Якщо ваша мама із цієї категорії людей — презентуйте їй книгу, про яку вона давно мріяла. Або можна просто вибрати новинку у її улюбленому жанрі. Не завадить подарункова упаковка — для створення святкової атмосфери.

Сертифікат на майстер-клас

Подаруйте можливість близькій людині спробувати щось нове, презентувавши сертифікат на уроки малювання або сплативши за кондитерські курси. Але обов’язково враховуйте інтереси, щоб не потрапити в халепу з подарунком. Згадайте, можливо, ваша мама давно мріяла зайнятися танцями, але ніяк не знаходила на це час?

Фотокнига

Подарунок, що залишиться у рідної людини на довгу пам’ять. Зберіть найкращі фотографії вашої мами, які зможуть нагадати про важливі та приємні моменти життя. Додайте гарне оформлення, і можете бути впевнені, що її зворушить і приємно здивує такий презент.

Сертифікат на дегустацію вин

Ви можете подарувати близькій людині цікавий та приємний досвід, купивши сертифікат на участь у дегустації вин чи делікатесів. Ваша мама зможе отримати враження, що запам’ятаються, відпочивши в розслаблювальній обстановці. А спільний похід на дегустацію — це ще й нагода приємно провести час разом.

Торт на замовлення

Безпрограшний варіант презенту на день народження. Торт із цікавим дизайном може стати як самостійним подарунком, так і приємним доповненням до іншого сюрпризу.

Зараз можна замовити у Києві торт у будь-якому дизайні та з будь-яким смаком, як класичним, так і незвичайним, який здивує та порадує маму. Наприклад, кондитерська Tortik In.Ua пропонує величезний вибір тортів на замовлення з якісних інгредієнтів. Перейшовши за посиланням https://www.tortik.in.ua/ua/kiev, ви можете вибрати готовий дизайн виробу та будь-який із 14 варіантів начинки. Також є можливість виготовити торт за вашим особистим ескізом. Дизайн може бути пов’язаний з хобі або професією мами, або можна здивувати її креативним написом і навіть додати фото — це зробить ваш подарунок більш особистим та значущим.

Подарунок у вигляді торта — це чудова можливість виявити увагу до інтересів та уподобань мами. До того ж красивий торт 100% створить святковий настрій!

Нагадуємо, що новини без цензури публікуємо в Телеграм telegram ico, підпишись зараз, щоб не пропустити важливе!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: